© 2012 Gommers verhuur Twijzel    |  Welkom | Snackwagens  |  Toiletwagens  |  Catering  |  Contact
Organiseert u een feest of evenement waar u ook een hapje en een drankje wilt aanbieden aan de bezoekers? Wij bieden daarvoor de perfecte oplossing! Bij Gommers Verhuur kunt u een snackwagen huren zowel met als zonder personeel. Hierbij kunt u de snackwagen naar eigen smaak en wens inrichten, omdat u zelf bepaalt welke snacks en sauzen er wel en niet verkocht worden. De gekozen aantallen snacks en sauzen kunt u bij ons bestellen of bij uw eigen leverancier of winkel.

Onze snackwagens voldoen aan alle eisen die gesteld worden op het gebied van hygiëne. Daarnaast zijn de wagens compleet uitgerust. Ovens, netjes, patat schalen, patat scheppen etc. De Snackwagens worden zonder gas en frituurvet geleverd. Het is mogelijk om de snackwagen inclusief gas en frituurvet te huren. Voor de actuele prijs kunt u contact met ons opnemen

Verhuurprijzen
1e dag snackwagen huren €300,-
2e dag snackwagen huren €250,-
3e dag snackwagen huren €200,-
Voor een meerdaagse huur (langer dan drie dagen) kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bezorgen van snackwagen is €1,- per kilometer.
Bij de levering van de snackwagen dient u €120,- borg betalen. Bij het ophalen wordt de gehele snackwagen zorgvuldig gecontroleerd en indien alles nog compleet, geen defecten en schoon krijgt u het borg bedrag van ons retour.
Email: info@gommersverhuur.nl   -   Telefoon: 06 2024 1189
Welkom
Snackwagens
Toiletwagens
Contact